Av Moira Muldoon

 
Utvecklare:
Electronic Arts

Publisher:
Electronic Arts

Lanserings Datum:
Tidigt i mars för
PC, sent i mars för
PlayStation


Där Morgan Bernhardt, ledare för en skara legoknektar som kallar sig Grudgebringer Cavalry, screenshot och du har blivit kallad av kejsaren. Gränsprinsarna, däribland en gammal vän, har problem. Du är självklart mer än villig att hjälpa prinsarna i deras strid mot grönskinnen, förutsatt att du betalas ordentligt. Kejsaren utlovar guld, din vän lämnar över kommandot över sina styrkor och du drar ut för att försvara en handelsstation mot goblins. Men du har åtminstone ditt Grudgebringer svärd i din ägo….

Så börjar det första äventyret i det senaste tillägget till Warhammervärlden: screenshot Dark Omen, uppföljaren till Shadow of the Horned Rat. Du kämpar mot horder av odöda som leds av den fruktade Dread King. Men du måste naturligtvis möta andra otäcka typer (goblins, orcer och slikt) på vägen.

EA ville göra Dark Omen mer tillgängligt och lättare att använda än Shadow of the Horned Rat. screenshot Därför förenklades gränssnittet men spelkänslan, även om den modifierades, skulle vara bekant för Warhammer fans.

Solgames pratade med folket på EA och spelade den nyaste Beta-versionen, följaktligen fick vi en titt på vilka regementen du kommer att styra, vilka spells du kommer att kunna kasta, vilket ljud du kommer att höra och hur multiplayer fungerar. Tillsammans med den uttömmande informationen så har vi screenshots och filmer som du inte hittar någon annanstans. Allt finns i den här exklusiva förhandstitten från Solgames.


 
 

Copyright ©1998 SpotMedia Communications. All Swedish content copyright © Scandinavia Online AB